Monday, November 20, 2006

28.11.06 Tullipakkahuoneella uusittu faktalaatikko

Valokuvaajan pyoreita vuosia juhlitaan Tullipakkahuoneella ensi viikon tiistaina uusitulla teemalla "Yhteinen nimittaja". Kello 18 veljentytar alkaa boolimaljojen jaon ja kaynnistamme tilaisuuden onnittelujen sijasta ruokailulla. Kun perustarpeet on tyydytetty, ystavani Kirsi Ranto laulaa meille pari suosikkitangoani, olenhan tangofani viimeisen paalle. Seuraavaksi esittelen juhlavieraat toisilleen ja tassa yhteydessa on ekstroverteilla on tilaisuus pitaa puheenvuoronsa boolin rohkaisemana. Valilla juodaan kakkukahvit ja loppuiltaa maustaa kaupunkimme oma tangokuningas Matti Korkiala parilla lyhyella setilla. Koko illan muusta musiikista vastaa monelta tyokeikaltani tuttu upea muusikko Tapani Riippa. Eika kaikki lopu valttamatta tahan: yhteislaulua voidaan varmaan tuottaa aamuyohon kuuluuhan joukkoon meita opekoulutuksen saaneita -
Juhlalipun eli "syntymapaivalahjan" hinnaksi on tasmentynyt 35 euroa (ovella tai tilille Op 516200-2128230).
Ruokailun takia ilmottautumiset viimeistaan viikonlopun aikana.
Vaikka kukkakauppiaat ovat arvostettuja yhteistyokumppaneitani, en halua vastaanottaa myoskaan kukkia. Kotonani asuvat lemmikkikissani Eppu ja Possu ovat kukkatuholaisia, jotka huolehtivat kukat kumoon ja palasiksi vuorokaudessa.
Juhlassa lienee niukasti tilaa yllatyksille, kun verkostoni on taynna kiireisia ihmisia enka ole uskaltanut tuudittautua odottamaan Amerikan surprise partya. Jotakin pienta hauskaa on silti viimeisina paivina jalostunut.
Uusin faktalaatikkoa viela pari kertaa.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home